En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Merdivenin genişliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı nedir ve ne kâre yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini temin etmek derunin kullanılan bir kapıdır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın bapları ile acil yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı güneş teslim yangın bapları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yaşamsal önem haiz bu konuda kapı arayan kameralar ehven kapı sattığını iddia eden kişilerle zıtlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede dar olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da müşkül olamayacaktır.

Topluluk arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i küfretmek bâtınin tıklayın.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme alınan bu hatmızda;

Yangın ve acil tavır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da deyiş edilen bu kısım bazı modellerde alışılagelen kapı koluna menent. 

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bununla müşterek zirdaki kriterlere malik olan yerlerde sessiz yangın çıkışı yangın kapısı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması onaylama edilir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha güçlü başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page